DOPRAVA ZDARMA nad 1500Kč

Udržitelný život od Biorůže: Nový podcast o zdraví, kráse a životním stylu

Udržitelný život od Biorůže: Nový podcast o zdraví, kráse a životním stylu

V prvních třech dílech si povídáme o následujících tématech:

Jak si vytvořit zdravé návyky

V prvním díle se Rado, Eliška a Mariana baví o tom, jak si vytvořit zdravé návyky, zvláště v oblasti cvičení a stravování. Diskutují o tom, jak překonat tendenci odkládat začátek, jak najít motivaci a jak naběhnout na pravidelné cvičení po pauze.

Selfcare

V druhém díle se Eliška, Aďa a Mariana zamýšlejí nad tím, jak se každý den starat o svou fyzickou i psychickou pohodu. Diskutují o důležitosti laskavosti k sobě samým a o tom, jak je starostlivost o tělo i duši klíčem k celkovému blahobytu.

Zdravé stravování

V třetím díle se Eliška, Veronika a Mariana diskutují o (zdravém) vztahu k jídlu. Co pokladají za zdravé stravování? Jakým způsobem se stavějí k svému jídelníčku? V této části se nemluví jen o kaloriích a dietách, ale především o komplexním a zároveň o intuitivním přístupu ku každodenní výživě.

Podcast Udržitelný život je vhodný pro všechny, kdo se zajímají o zdravý životní styl a péči o sebe sama. Je to inspirativní a informativní zdroj informací, který vám pomůže zlepšit váš život.

Kde podcast najdete

Podcast Udržitelný život můžete najít na všech běžných podcastových platformách, jako je Spotify, Apple Podcasts nebo Google Podcasts.