DOPRAVA ZDARMA nad 1500Kč

Letní novinky na e-shopu

Letní novinky na e-shopu

Hledáme nové způsoby, jak zaujmout a potěšit naše zákazníky. A právě teď máme pro vás připravené skvělé novinky, které vám rozhodně nesmí uniknout. Přinášíme rebranding oblíbených květových vod a hydrolátů od značky Venoc, úžasné novinky v podobě sypaných bylin, čajů a koření za neodolatelné ceny a rozšíření sortimentu obalů pro výrobu domácí kosmetiky a aromaterapii. Přečtěte si, co všechno nového vám náš e-shop přináší!

Rebranding květových vod a hydrolátů Venoc:

Značka Venoc vám představuje svůj nový, osvěžený vzhled květových vod a hydrolátů. Tyto přírodní lahůdky získaly nejen nový design, ale také jsme pro vás připravili několik nových variant vůní v podobě esenciálních olejů. Přinášíme vám kombinaci tradičního know-how a moderního designu, který udělá z vaší péče o pleť opravdový zážitek.

Sypané byliny, čaje a koření za skvělé ceny:

Chcete si dopřát chuťový zážitek nebo oživit vaření novými vůněmi? Pak neváhejte a objevte naši novou kolekci sypaných bylin, čajů a koření. Od lahodných bylinných směsí pro relaxaci až po pikantní koření pro vaše kulinářské pokusy – máme pro vás široký výběr, který potěší každého gurmána. A co je nejlepší? Tyto lahůdky nabízíme za neuvěřitelně atraktivní ceny, abyste si mohli pořídit své oblíbené chutě ještě snáze.

Sortiment pro výrobu domácí kosmetiky a aromaterapii:

Zamilovali jste si výrobu vlastní kosmetiky nebo se rádi ponoříte do světa relaxace a aromaterapie? Pak pro vás máme skvělou zprávu! Naše nabídka obalů a příslušenství pro výrobu domácí kosmetiky a aromaterapii se rozrostla o nové produkty. Od jednoduchých lahviček a dóz po designové obaly, které zpříjemní nejen vašim výrobkům, ale také vaší koupelně či pracovně. Kreativní možnosti jsou neomezené!

Naše e-shopové novinky jsou tady, abyste si je užili a využili pro svůj osobní rozkvět. Od krásy květových vod přes lahodné chvíle s nápojem nebo pokrmem z našich sypaných bylin až po tvorbu vlastní kosmetiky a aromaterapii – všechno to najdete u nás. Nechte se inspirovat novými vůněmi, chutěmi a kreativními možnostmi, které vám naše novinky nabízejí.