DOPRAVA ZDARMA nad 1500Kč

Zapojte se do skupiny milovníků přírodní kosmetiky

Zapojte se do skupiny milovníků přírodní kosmetiky

Tato skupina je víc než jen komunita, je to prostor, kde můžete jako první vyzkoušet naše nejnovější produkty a ty, které už znáte a máte rádi. A to vše zcela zdarma. Stačí, když nám po zkoušce pošlete své dojmy a názory. Vaše zpětná vazba je pro nás klíčová, pomáhá nám vylepšovat naše produkty tak, aby co nejlépe vyhovovaly vašim potřebám.

Vyzkoušejte - ohodnoťte

Co to přesně znamená?

Jako člen exkluzivní testovací skupiny dostanete produkty přímo k vám domů – zcela zdarma. Vaším úkolem bude je používat, hodnotit a sdílet vaše zkušenosti s námi a ostatními členy skupiny. Vaše názory a zpětná vazba jsou pro nás neocenitelné a pomáhají ostatním.

Jako člen testovací skupiny nebudete jen testovat produkty, ale získáte přístup ke speciálním soutěžím a giveaway akcím, které pořádáme pouze pro členy této skupiny. Naše produkty jsou vybírány s ohledem na složení a celkovou filozofii a nyní máte jedinečnou možnost být součástí jejich vývoje. Zapojením se do skupiny nezískáte jen přístup k našim produktům, ale stáváte se součástí komunity, která sdílí vaše hodnoty a vášeň pro kvalitní produkty.

Pro zapojení do skupiny navštivte naši stránku.

Poradím vám

Přidáním k naší exkluzivní testovací skupině na Facebooku nezískáte jen přístup k našim nejnovějším produktům zdarma, ale zároveň vám bude k dispozici naše poradenství, kde jsme připraveni odpovědět na všechny vaše dotazy.

Ať už máte dotazy o tom, které produkty jsou nejvhodnější pro váš typ pleti, nebo potřebujete radu, jak zintegrovat přírodní kosmetiku do vašeho denního režimu, jsme zde, abychom vám poskytli všechny užitečné informace.


Těšíme se na vaše zapojení a na to, jak společně přispějeme k lepšímu rozhodování při nákupu.

Vítám vás v naší komunitě, kde každý den může být dobrý.

Eliška