Doprava ZDARMA nad 950Kč

Růžový olej Regina Roses 1,2 ml

hvězda 1 hvězda 2 hvězda 3 hvězda 4 hvězda 5 (1)Počet hvězdiček je 5 z 5
Regina Roses

Bulharský esenciální růžový olej má silné protizánětlivé, antibakteriální a regenerační účinky. Je dokonalým prostředkem pro výživu, změkčení a regeneraci stárnoucích tkání a zpomaluje proces stárnutí buněk. Vyrábí se destilací z pupenů bulharské růže damascénské, jejíž olej má mimořádně blahodárné účinky na lidský organismus a je se svými protizánětlivými, antibakteriálními a regeneračními účinky ideálním produktem pro ochranu, vyhlazení a regeneraci poškozených a stárnoucích tkání. Více info

Skladem 1 - 5 ks, odesíláme do 24 hodin
871 Kč
ks
Certifikáty
images.png
Kód produktu: 0077 Výrobce: Regina Roses Přidat k oblíbeným produktům
Nevíte si s něčím rady? Náš odborník Vám poradí

Růžový olej Regina Roses 1,2 ml

Vyrábí se destilací z lupenů bulharské olejodárné růže ROSA DAMASCENA MILL, zvané také královna květů. Olej s obsahem více než 300 cenných látek, které mají mimořádně blahodárné účinky na lidský organismus, je elixírem života, používá se v kosmetice a v parfumerii, ve farmaceutickém a v potravinářském průmyslu. Růžový olej je nejméně toxický ze všech esenciálních olejů, je se svými protizánětlivými, antibakteriálními a regeneračními účinky ideálním produktem na ochranu, vyhlazení a regeneraci poškozených a stárnoucích tkání a celkově k zastavení procesu stárnutí už na buněčné úrovni. Po staletí byl používán na léčení, uklidnění, navození pocitu harmonie, romantiky a radosti. Má tonizující a stahující účinky na kapiláry, čistící, uklidňující a antiseptický účinek. Je vhodný pro všechny typy pleti a pokožky, pomáhá regeneraci buněk. Nádherná vůně se skvěle hodí na meditaci, zvýšení tvořivosti, kreativity, koncentrace a vyvolává spokojenost, štěstí, radost, klid. Svou něžnou a opojnou vůní má růžový olej i silné aromaterapeutické účinky, odstraňuje stres a působí jako antidepresivum a afrodiziakum.

Neobsahuje PARABENY a agresivní konzervační látky.

Použití:

  • pro aromaterapii,
  • přidává se do kosmetických výrobků (na obličej, tělo a vlasy),
  • přidává se do pleťových masek,
  • do aromatických lázní,
  • při léčbě poranění,
  • do koktejlů (k pití).