Himálajská sůl mletá

Odměňujeme za každou recenzi produktů.

Poskytujeme nejlepší kvalitu služeb a výrobků.

Vlastní sklady zaručují rychlost a spolehlivost dodání.

Vytváříme a vyrábíme pro vás kvalitní produkty.

při nákupu nad 1500kč.

Nepasuje? Vraťte.

Rádi vám s výběrem poradíme.

Recenze = až 10Kč zpět.
Himálajská sůl mletá
Himálajská hrubá sůl, známá také jako bílé zlato, obsahuje až 84 přírodních látek a minerálů, včetně hořčíku, draslíku, vápníku, sodíku, fosforu a železa. Himálajská sůl má typické růžové zabarvení, které je důsledkem obsahu malého množství oxidu železa (rez). Zinek, selen a měď jsou v soli přítomny ve stopovém množství.
Himálajská sůl je považována za zdravou sůl zejména proto, že neobsahuje žádné chemické látky ani přísady a že jde o přirozeně se vyskytující látku. Himálajská sůl se nejčastěji prodává jako hrubozrnná, ale setkat se můžete i s mletou formou soli.
Příznivé vlastnosti himálajské soli:
- pomáhá dodat tělu vodu a důležité čisté minerály,
- vytváří v těle zásadité prostředí,
- udržuje rovnováhu mezi kyselým a zásaditým prostředím v těle,
- podporuje metabolické procesy,
- udržuje stálý poměr všech prvků v lidském těle,
- obsahuje železo, které je důležité pro tvorbu krve,
- vyvážený poměr sodíku a draslíku podporuje správnou funkci nervové soustavy.
Doporučené dávkování
1–5 g denně (maximálně cca 1 čajová lžička).
Skladujte na suchém místě při teplotě 20–45 °C.
Země původu: Pákistán.
Složení
Himalayan salt 100%
Eliška
KladySuper pomer cena kvalita
Dobre dochutí jedlá
Patrik
Kladyok
Lucia Janáková
KladySuper cena