DOPRAVA ZDARMA nad 1500Kč

ProViotic – posila pro vaši imunitu

ProViotic – posila pro vaši imunitu

S narůstajícím zájmem spotřebitelů o zdraví značka rezonuje díky jejich unikátním, veganskym, organickým a čistě přírodním vlastnostem.

Produkty ProViotic jsou založeny na jedinečných vlastnostech probiotických bakterií. L. bulgaricus GLB44 a L. plantarum GLP3, které se prodávají pod spotrebitelskou značkou ProViotic. L. bulgaricus GLB44 a L. plantarum GLP3 jsou jedinečné probiotické bakterie s prokázanou antibakteriální a protiplísňovou aktivitou proti určitým patogenním plísním a kvasinkám bez ovlivnění dobré mikroflóry. Tento poddruh Lactobacillus bulgaricus sa bezpečně používa v potravinách již více než 100 let bez známek předávkování nebo vedlejších účinků.

ProViotics neobsahují žádné stopy významných alergénů (mléko, sója, lepek, ořechy, …).Nespůsobuíú nadýmání. Dalším benefitem je transparentní výrobní proces ProViotics. Nezahrňuje žádné umělé přísady, barvivá a jiné tajné přísady. Všechny zložky jsou 100% přírodní a rakousky certifikát bio zemědělských produktů je uznávaný celosvětově na všech kontinentech. Organický původ složek je čistě vegansky, protože je izolován z listů květu sněženky v bulharských horách a je kultivován v čerstvé zeleninové šťávě.

ProViotic veganské probiotikum 30 cps.

Jedinečné vlastnosti a zhoubný dopad na bakterii způsobující vředy potvrdila vedecká studie Dr. Onderdonka uskutečněná na Harvardskej lékařské fakultě (2014). V roce 2016 testy prokázaly 90%-tní úspěšnost bulharské bakterie při léčení onemocnění způsobeného Helicobacteria pyroli bez použití antibiotik. Wall Street Journal a Oprah’s Magazine ProViot je představili ako produkt s jedinečným příběhem. Provioticum se stalo preferovaným v luxusních řetězcích od Manhatannu přes Kanadu, Velkou Británii, Francii až po daleké Japonsko.

Travíci systém má obrovský vliv na dobře fungování těla, což je dnes důležitější než kdykoliv předtím. Předce nejlepším spůsobem jako zabránit vírové infekci, je mít dobrou imunitu.