DOPRAVA ZDARMA nad 1500Kč

laSaponaria

laSaponaria

Zanechte svět o něco lepším místem a dopřejte si jen to nejlepší a nejkvalitnější pro sebe. LaSaponaria je italská přírodní kosmetika, která vznikla před více než 10 lety. Ve své první oficiální laboratoři si mladý pár Luigi a Lucia dělali všechno sami. Mezi lidmi šířili nejen své produkty, ale také osvětu prostřednictvím různých workshopů, kde sdíleli své recepty.

Přírodní kosmetika laSaponaria se vyrábí v Itálii v BIO kvalitě. Kosmetika nádherně voní, vyrábí se z těch nejkvalitnějších surovin a zároveň pomáhá. Značka podporuje lokální farmáře a zaměřuje se na různé sociální projekty. Orientují se na výrobu účinných a bezpečných produktů, které splňují veškeré potřeby v oblasti přirozené krásy a péče o pleť, tělo a vlasy.

Všechny suroviny jsou pečlivě vybírány prostřednictvím přímých vztahů s malými lokálními výrobci na základě jejich kosmetických účinků a na základě jejich vlivu na lidi a životní prostředí. Produkty od značky laSaponaria neobsahují žádné GMO a samozřejmostí je, že produkty nejsou testovány na zvířatech. Obaly jsou navrženy tak, aby byly šetrné k životnímu prostředí. Jsou vyrobeny z recyklovatelného skla, kartonu a hliníku. Lahvičky na kosmetiku se vyrábějí z organického plastu – materiálu získaného z cukrové řepy. Vybrat si můžete z celé řady produktů péče o pleť, vlasy, zuby či ručně dělaná tuhá mýdla.