DOPRAVA ZDARMA nad 1500Kč

Intenzivní síla přírody - Ťuli aŤuli

Intenzivní síla přírody - Ťuli aŤuli

Podnětem pro houževnatou mladou maminku byl silný atopický ekzém jejího syna Matěje. Na počátku  poskytovala kožní lékařka rady, kterými se snažili eliminovat negativní vlivy. Revizí tehdy neprošla jen koupelna ale i jídelníček. Škodlivá totiž může být i strava, barvivá v potravinách a konzervanty.

Od roku 2015 zaměstnává rodinná firma mámu Lenku zkoumáním a vylepšováním receptur, zatímco její životní partner má na starosti marketing a logo. Synova nesnášenlivost klasických kosmetických aviváži, prostředků z ropy, sulfátů, parabenů či různých aromat ji přinutily nastudovat si míchání různých másel a olejů.

Rodinná firma v Malackách posílá produkty nejen na Slovensko, ale i do sousední České republiky, ale zakladatelka se nebojí snít ve velkém. Touží expandovat i do zahraničí.

Ve výrobním procesu používají 100% čistě přírodní oleje lisované za studena, másla rostlinného původu, kakaové a mandlové máslo, bio včelí vosk, 100% bylinkové silice a sůl z mrtvého moře.

V naší nabídce naleznete širokou škálu sprchových gelů, tělových mlék, šamponů, a kromě klasických krémů i ty určené k opalování a samoopalování. Poctivé výrobky rodinka nejdříve předem vyzkouší. Do prodeje se tak dostanou jen produkty, které otestují (doslova) na vlastní kůži. :)

Lásku k přírodě znát i z ekologických balení produktů. Jejich organická a čistě veganská kosmetika obaly ve vrátných skleněných lahvích.