DOPRAVA ZDARMA nad 1500Kč

EMANI dekoratívni kosmetika současnosti

EMANI dekoratívni kosmetika současnosti

EMANI Vegan Cosmetics

Prémiová 100% veganská a přírodní dekorativní kosmetika z USA, která nejen ideálně kryje nedostatky pleti, ale také zlepšuje pleť a zvýrazňuje její přirozenou krásu. Pudrové produkty jsou 100% přírodního složení (bez mastku) a ostatní kosmetika je více než 99,5% z přírodních účinných složek.

Patentovaný proces 3-krokové fermentace rozkládá živiny na menší molekuly a zaručuje zachování co nejvíce přírodních esencí z přírodních účinných složek, které naše pleť také nejlépe přijímá a vstřebává.

Zdravé líčení s Emani Vegan Cosmetics je přirozeným pokračováním každodenní péče o pleť - po důkladném čištění, aplikaci sér a krémů pro posílení pleti následuje hydratační podkladové sérum a oblíbený zdravý make-up a korektor.

Produkty Emani dovolují pokožce dýchat a účinné rostlinné extrakty zlepšují pleť. "Nedusí" ji, ale naopak - pomáhají léčit a udržovat pokožku ZDRAVOU a KRÁSNOU.

Společnost Emani, založená v roce 1998 v Kalifornské Huntington Beach, zdokonaluje umění kosmetiky - Emani make-up care je již 20 let tajemstvím zdravé, zářící a krásné pleti.

Cíl a poslání EMANI produktu

Jejím cílem je, aby ženy vypadaly přirozeně krásné a zároveň se cítili krásně.

Emani a produkty Emani jsou v podstatě způsobem života, Emani je společnost, která se snaží konat dobro ve všech aspektech života a péče o pleť spojit s vysokými hodnotami lásky ke zvířatům a přírodě, šetrnosti k naší planetě a k naší pleti. Prvoplánový, i když důležitý, efekt překrytí nedokonalostí pleti Emani doplňuje její zlepšováním, uzdravováním a podporou její přirozené krásy. V Emani věříme, že jediná skutečná krása je ve zdraví a v pocitu radosti a hrdosti z toho, že jste sama sebou.

Je technicky i finančně velmi náročné vytvořit účinnou a zároveň šetrnou organickou kosmetiku ve špičkové kvalitě a Emani se to, myslíme si, podařilo. Výsledkem 20 letého vývoje je vysoký standard textur, čistota účinných složek a zároveň výborný účinek na pleti a to vše v souladu s nejvyššími hodnotami - přirozenou krásou, šetrností k zvířatům a planetě.

Bez ohledu na náročnost a náklady na vývoj takové značky se neocenitelné výhody projeví zlepšením životního prostředí a našeho zdraví.

Založení značky a historie

Příběh Emani Vegan Cosmetics má hluboký základ v transformační cestě své zakladatelky Michelle Doan. Michelle trpěla cystickým akné a citlivou pokožkou během celého života. Po vyzkoušení různých léčebných programů a různých typů kosmetiky a make-upu na zakrytí její problematické kůže se její stav pouze zhoršil.

Když Michelle začala vytvářet Emani, procházela výraznými životními změnami - rozvodem se dvěma mladými chlapci, kteří k ní vzhlíželi, s malými životními úsporami a bez záložního plánu. Nejenže měla vášeň a motivaci pro svou práci, ale neměla v podstatě jinou možnost než uspět. Selhání nepřicházelo v úvahu.

Nestačí, aby značka kosmetiky byla "zelená" a zdravá pro vaši pokožku. Všechny ženy se myslím můžeme shodnout na tom, že si nekupujeme make-up jen abychom zakryli nedokonalosti pleti, kupujeme si ho, abychom se cítili krásné a okouzlující! Emani hledá produkty, které přinášejí kvalitu a vysokou účinnost a návrhy a vývoj nových produktů dělá přímo na základě požadavků reálných zákazníků a pro nadcházející generace.

Michelle jako majitelka firmy, ale hlavně máma má hluboký zájem o budoucí generaci a vytváří každý produkt tak, jako kdyby byl vyroben pro kůži její vlastní dcery.

Kvalita a složení kosmetiky

Z hlediska účinku jsou produkty Emani skutečnou péčí o pleť, využívají aktivní vitamín C, kyselinu hyaluronovou, peptidy, organické oleje a rostlinné extrakty na zvýšení a udržení zdraví pokožky bez zbytečných toxinů.

Emani používá pouze 100% přírodní složky ve všech produktech, a důkladně testuje jejich bezpečnost a čistotu. Drží nejvyšší standard všech přísad, neboť zákazníci a jejich spokojenost je pro značku přirozeně na prvním místě. V Emani jsou přesvědčeni že zdravé účinné složky jsou jediným klíčem ke zdravé a krásné pleti.

Proč právě EMANI?

Možná budete potřebovat trochu přesvědčování, abyste změnili produkty, které jste léta používali. Přišli jsme tedy s pěti dobrými důvody, proč byste si měli vybrat právě Emani.

1. Rozlučte se s hledáním, hádáním a zkoušením

Pro ty, kteří mají akné, stárnoucí nebo problematickou pleť, může být hledání správných produktů skličující a matoucí. Emani eliminuje dohady vytvářením produktů, které pomohou vaší pleti vypadat co nejlépe.

Miliony uživatelů Emani na celém světě našli v Emani domů pro svou citlivou a stárnoucí pleť se sklonem k akné. Prověřili jsme každou složku, aby vaše pokožka vypadala a cítila se úžasně iz dlouhodobého hlediska.

2. Naše produkty opravdu fungují

V EMANI strávili roky v laboratoři testováním a zdokonalováním našich formulací. Výsledek? Brilantní řada produktů je šetrná k vaší pokožce a šetrná k planetě. Každý jeden produkt je šetrný ik extra citlivé nebo problematické pleti.

3. Bojujeme s hormonálními změnami

V různých fázích života mohou hormonální změny negativně ovlivnit vaši pokožku, ale my jsme tady, abychom vám pomohli. Ať už je to akné nebo ztráta kolagenu v důsledku stárnutí, produkty Emani jsou určeny k boji proti těmto nepříjemným problémům.

4. Usnadňujeme život

Znáte ten pocit... procházet se po velkých prodejnách s kosmetikou nebo dívat videa krásy na YouTube a být naprosto ohromená. Přesně takové jsou i produkty Emani. Snadno se používají i aplikují a na pokožce vypadají neuvěřitelně přirozeně. Zaměřujeme se na texturu a kvalitní ingredience, takže produkty se stejně snadno i míchají a nanášejí.

5. Bez krutosti na zvířatech s certifikátem - VEGAN