Doprava ZDARMA nad 950Kč | DAREK10 - slevový kupón 10% na dárkové sety

Od starověku je růže nejoblíbenější a nejpoužívanější rostlinou v rituálech. Růže patří do čeledi Rosaceae. Existuje více než 200 druhů a více než 18 000 kultivarů růží.

Rosa damascena, která pochází ze Sýrie, je velmi parfémovaná a je nejpěstovanější pro své parfémované oleje. Jednou z dobře známých oblastí pěstování damašských růží je Růžové údolí v Bulharsku. Podnebí je mírné, mírně kontinentální, vyznačuje se teplejšími zimami, chladnějšími léty, vyššími srážkami a vlhkostí.

Bulharský růžový olej a růžová voda vyráběné tvrdě pracujícími zemědělci jsou produkty nejvyšší kvality, které se vyvážejí do Evropy a Asie a používají se zejména v kosmetickém a voňavkářském průmyslu. Po staletí se růže sklízejí ručně v době od 5 do 10 hodiny ráno. Květy se sbírají do uzavřených plastových pytlů a rychle se přepravují do nedaleké palírny.

Růžová voda je vedlejším produktem destilace růžového esenciálního oleje, takže si zachovává některé ze silných vlastností růžového oleje. Pravděpodobně používáte verzi růžové vody jako tonikum, pleťový olej nebo tělové mléko a je tomu tak správně. Seznam výhod:

  • léčba zarudnutí,
  • léčba akné a spálenin
  • hydratace suché, citlivé pleti a stárnoucí pleti.

Růžová voda však není jen kosmetický kosmetický produkt... Víte, že organická růžová voda je pitný produkt?

Zobrazit filtry