Yogurt of Bulgaria

05. 10. 2016

 Yogurt of bulgaria

Určitě Vás nepřekvapí, že momentálně jsou v módě v kosmetice ty nejextravagantnější složky. Ukazuje se, že nejhledanější a nejatraktivnější jsou složky jednoduché, přírodní a takové, které své účinky na zdraví, krásu a mládí dokazují od dávných dob. To platí nejvíce pro přírodní produkty, které stvořila příroda a ani jedna současná technologie neumí nabídnout nic lepšího a dokonalejšího. Řada probiotické bulharské kosmetiky "YOGHURT OF BULGARIA" je založen na principu "nejlepší novinka je zapomenuta stará...", spojuje ve svém složení dva nejunikátnější světové přírodní elixíry: bulharský jogurt a bulharský růžový olej, které jsou vizitkou Bulharska a ve světě jsou určitě známější jako Černé moře. Jde o jedinečnou kombinaci přírodních aktivních složek podporujících zdraví, mládí a krásu každé pleti, pokožky, organismu.


 "Lactobacillus Bulgaricus"

je specifický druh kyselo-mléčné bakterie, která se od jiných probiotických bakterií odlišuje tím, že je rostlinného původu, nachází se jen na území Bulharska v rostlinách, v mléce a v mléčných výrobcích z něj. Mimo Bulharsko dochází k jejímu mutaci a zastavení jejího rozvoje. Důvodem, proč je to tak, je fakt, že tato oblast Evropy nebyla v posledních ledových dobách zalidněná, což umožnilo zachování unikátních rostlin a mikroorganismů, které nikde jinde ve světě není možné najít. Při dnešních klimatických, sociálních a kulturních podmínkách není možné tento vývojový proces zopakovat, a proto bakterie "Lactobacillus Bulgaricus" a její unikátní léčebné vlastnosti jsou jedinečným světovým bohatstvím. Dlouholeté tradice, zděděné po Thracích a potvrzené vědeckým výzkumem, dovolují vytváření současných nových probiotických doplňků výživy a kosmetiky. "Lactobacillus Bulgaricus" se získává z kořene a kůry dubu, z květu Bulharské Růže (Rosa Damascena) a z Kristova trnu (Paliurus aculeatus). Stravou se dostává do tlustého střeva, kde se rychle množí a za několik hodin dosahuje počtu stovky milionů bakterií v gramu hmoty. Stravou je třeba jej dodávat do organismu pravidelně, protože po 10-15 dnech se v organismu již nenachází.

Výhody

V přírodě se "Lactobacillus Bulgaricus" nevyskytuje samostatně, ale jen při kyselo-mléčné fermentaci ve spolupráci s jiným druhem bakterie (Streptococcus thermophilus), kde dochází k jejich spolupráci, která má velký vliv i na ostatní zúčastněné probiotické bakterie, a tím vznikají mimořádně užitečné, silné a ozdravující efekty na organismus člověka:

  • protirakovinné
  • antibakteriální
  • detoxikační
  • imunostimulační

Kosmetika

Důkazy o blahodárných účincích bulharského jogurtu na mládí a lidské zdraví daly základ komplexnímu výzkumu jeho vlivu na lidskou pleť a pokožku pro udržení jejího zdraví, vitality a krásy, a proto byly do nové kosmetické řady "YOGHURT OF BULGARIA" zakomponované tyto substance:

„YOGHURT DERMAL RESPIRATORY FACTOR“
ferment, syntetizován ze stimulovaných živých buněk bakterie "Lactobacillus bulgaricus" a izolovaný z nich nejmodernějšími technologickými procesy. Působí jako silné probiotikum, které stimuluje syntézu kolagenu, zvyšuje absorpci kyslíku a zlepšuje buněčné dýchání až o 115 %, takže buňky zvyšují své energetické rezervy, které potřebují na boj s agresory vnějšího prostředí a následným stárnutím.

„YOGHURT HYDROLYZATE“
obsahuje nezaměnitelný jogurtový protein v hydrolyzované formě. Proces hydrolýzy zlepšuje jeho funkční a nutriční vlastnosti. Během 30-ti denního in-vivo testu přípravku s 5% „YOGURT HYDROLYZATE“ se dokázalo 12% zvýšení hydratace pokožky.

Kosmetická linie "YOGHURT OF BULGARIA"
zahrnuje komplexní péči o zdraví, pleť a celou pokožku, kde každý produkt působí v synergii s ostatními, a které navzájem zvyšují účinky aktivních látek. Kosmetická linie "YOGHURT OF BULGARIA" se vyznačuje příjemnou svěží vůní.

Kosmetika je klinicky testována.


Série kosmetiky "YOGHURT OF BULGARIA":

  • je bez parabenů
  • je bez syntetických barviv
  • je bez alkoholu
  • je bez ropných produktů
  • je bez genetický modifikovaných organizmů
  • obsahuje pouze původní bakterii „LACTOBACILLUS BULGARICUS“
  • je skvěle tolerována pletí
  • je potěšení pro smysly